Multi Grill elektryczny Kuvings
Opis
Wielofunkcyjny Grill elektryczny Kuvingsa, na którym można:
- grillować,
- smażyć,
- podgrzewać potrawy,
- przyrządzić zupę,
- ugotować czy poddusić warzywa i mięso
Prosty w budowie, łatwy w obsłudze i precyzyjny multi grill
- sterowany w całości jednym suwakiem,
- regulacja temperatury pozwala dostosować multigrilla do każdej potrawy
Łatwy w przenoszeniu i kompaktowy grill elektryczny
- w razie potrzeby można przenieść na stół i podawać potrawy bezpośrednio z grilla Kuvingsa
Estetyczny
Piękne design w stylu retro ucieszy każde oko
Łatwe czyszczenie
Każda płyta jest pokryta teflonem co ma na celu przywierania potraw do powierzchni. Szybko przemyjemy je w zlewie czy umyjemy w zmywarce.
W standardowym wyposażeniu Multi Grilla Kuvingsa mam dwie płyty:
Śniadaniowa w jednej części jest karbowana, w drugiej usmażymy np. jajka |
Głęboka jest o wymiarach 344 x 258x81 mm- idealna do gotowania i duszenia |
![]() |
![]() |
Książka z przepisami w zestawie :)
- znajdziemy w niej 50 przepisów z kuchni zachodniej, azjatyckiej i propozycje na dania śniadaniowe.
Całość zestawu można rozszeżyć o płyty dodatkowe:
![]() |
Płyta karbowana - świetna do grilowania |
![]() |
Płyta płaska do smażenia naleśników, omletów czy mini pizzy |
![]() |
Płyta multi- dzięki swej budowie pozwala na przygotowanie jajek czy mufinków |
![]() |
Płyta Takoyaki pozwala na przyrządzenie azjatyckich kulek Takoyaki, mini pączków i ciasteczek |
Dane techniczne | |
Moc | 1200-1400W |
Wymiary bazy | 385x256x155 mm |
Waga bazy z pokrywą | 2,5 kg |
Waga płyt | 0,6 -1 kg |
Dostępne kolory | niebiański błękit, kość słoniowa |
Gwarancja | 2 lata |
Skrzydełka grillowane Składniki:
Przyprawy:
Przygotowanie 1. Namocz skrzydełka w mleku przez 10 min. 2. Natrzyj skrzydełka mieszanką przypraw. 3. Grilluj skrzydełka z warzywami do ich zbrązowienia.
|
![]() |
![]() |
Grillowane kotlety jagnięce
Składniki:
Przygotowanie 1. Zamarynuj kotlety jagnięce w soli, pieprzu, oliwie i rozmarynie. 2. Rozgrzej na płycie olej i grilluj kotlety wraz z warzywami. 3. Dopraw danie kminkiem.
|